sape klik,aku belanja makan..

wolf gang

Friday, 14 October 2011

balik dari seminggu bercuti.. home sweet home..

perghh.. seminggu lebih tak update blog,segala macam haiwan,serangga,mergastua bersarang.. giler ahh..
mak aii.. biawak air pun ada..

3 comments:

  1. wah . biawak pun ada ?
    hebat ! hehe

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwwah! Terima kasih sbb follow blog M U R N I @ Nilai Murni @ Huda Insyirah. Tu semua nama blog saya yg under url http://www.anamuaddib.blogspot.com / http://www.blogbercakap.blogspot.com . Saya nak tutup blog tu, jadi kalau sudi nak follow saya balik, follow blog ini pula ya. Blog saya juga. InsyaAllah lebih baik dari blog sebelumnya. Terima kasih sekali lagi ya.

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete